Skottland
Spela golf i golfens hemland Skottland. Världens bästa banor, som Dalmahoy och Glasgow Gailes
Spanien
För dig som vill spela golf i soliga Spanien.
Baskien
Baskiska golfbanor och turistresemål som lämpar sig för golfresenärer.
Andalusien
För dig som planerar en golfresa till Andalusien eller Costa del Sol.
Kanarieöarna
Var du kan spela golf på de olika Kanarieöarna, Lanzarote, Teneriffa och så vidare.
Tjeckien
En ny fantastisk golfdestination: Tjeckien och dess fantastiska golfbanor.
Azorerna
Varför inte välja ett lite mer ovanligt resmål för din golfresa, som Azorerna?

Spela golf i Andalusien

Andalusien ligger i södra Spanien och området är hem till väldigt många bra banor. Ingen annanstans finns det lika många banor, golfbanor i Andalusien finns nämligen lite överallt, och i alla möjliga olika storlekar och utformningar.

I Andalusien är Costa del Sol det mest populära stället för golfresenärer. Att spela golf i Costa del Sol är populärt dels för att det är lätt att ta sig dit, det finns gott om hotell och andra ställen att bo på, och på grund av de korta avstånden kan man lätt pröva flera golfbanor i Costa del Sol.

Om du också funderat på att spela golf i Andalusien rekommenderar vi med andra ord att du överväger golfbanor i Costa del Sol. Dock finns det givetvis många andra bra golfbanor i Andalusien annars också, men fördelen med just Solkusten, eller Costa del Golf, som det också kallas är just att hela regionen är så anpassad till golfspelare. Golfbanor i Costa del Sol är högklassiga, precis som golfbanor i Andalusien annars, men kanske t.o.m snäppet vassare.

Man behöver med andra ord inte bekymra sig över något annat än just spelandet. (å andra sidan har man ingen annan att skylla på om det går dåligt när man väljer att spela golf i Andalusien, det kan då inte vara banans fel i alla fall!)

Det bästa alternativet för många som vill spela golf i Costa del Sol är att välja ett hotell med en egen golfbana. Exempel på detta är t.ex. Torrequebrada , Parador, Atalaya, Almenara, Golf Hotel Guadalmina samt El Paraiso. Bor man på hotellet får man dessutom ofta en reducerad green fee avgift.

Rekommenderade länkar

Populära sidor

Externa länkar