Skottland
Spela golf i golfens hemland Skottland. Världens bästa banor, som Dalmahoy och Glasgow Gailes
Spanien
För dig som vill spela golf i soliga Spanien.
Baskien
Baskiska golfbanor och turistresemål som lämpar sig för golfresenärer.
Andalusien
För dig som planerar en golfresa till Andalusien eller Costa del Sol.
Kanarieöarna
Var du kan spela golf på de olika Kanarieöarna, Lanzarote, Teneriffa och så vidare.
Tjeckien
En ny fantastisk golfdestination: Tjeckien och dess fantastiska golfbanor.
Azorerna
Varför inte välja ett lite mer ovanligt resmål för din golfresa, som Azorerna?

Golf Odds - Den Sportspel Alternativa


Även om det är där nere avsevärt på listan över populära sportspel alternativ, är golf ändå en stor sport att satsa på för den som förstår det. I denna artikel kommer vi att ta en titt på några av de saker att tänka på när du satsar på golf.

Det är en mindre marknad

Till skillnad från de online-kasinon, spelautomater (sv.vikingslots.com) etc .. Som vi nämnt, är golf inte lika populärt vare sig i tittandet eller vadslagning volym som många andra sporter. Vad detta innebär för spelaren, är dock att det kommer att bli värde satsningar högre placerade på stora golfturneringar, och en person behöver inte oroa dig så mycket om "massorna" skevning siffrorna.

Även när massorna säga sitt, för det mesta det kan fungera i förmån för spelaren. Du frågar tio personer på gatan för att nämna golfspelare de skulle satsa på att vinna ett givet spel i USA Masters Series, och oddsen är tio av tio kommer att säga Tiger Woods. Han är det största namnet i golf, men när det kommer till att satsa sitt rykte som spelets bästa inte tenderar att hålla upp. Faktum är, att det finns ett antal mycket kompetenta golfare i att en turnering ensam, och det faktum att Woods lockar vaden massornas gör nästan någon annan ett värde satsning.

Det finns en hel del spelare!

Stora golfturneringar kan engagera så många som 100 spelare, men generellt kommer du bara höra om fem mest. Det innebär att det finns gott om bra satsningar, eftersom en hel del av dessa spelare är tillräckligt bra för att vinna. Ett bra exempel är Angel Cabrera senaste seger i Masters, som han tog trots att det lägst rankade mästare i två decennier.

Cabrera seger slungades honom in i medvetandet hos dem som älskar sportspel (han var 100/1!), Vilket gör honom till den nya spelaren älskling.

Läs mellan raderna!

Förlorade i alla ståhej är det faktum att Cabrera faktiskt inte har vunnit en stor turnering sedan 2002. Det är en hel del förlorade spel i mellan! De nyheter om golf tenderar att förvränga siffrorna ganska lite. En Jag läste nyligen förklarade (sannings) att tre spelare hade dominerat de senaste Majors turneringar, med 7 av de sista 8.

Siffrorna är dock inte riktigt intyga dominans; Cabrera har tagit så många som Immelman (båda har en), med Harrington på tre och Woods vid två. Bookies erbjuder Cabrera, Woods, och Harrington som en trio satsning för nästa turnering, men smarta sportspel strategi säger lämna den ena ensam och ta Mickelson eller ens Immelman vid högre värde.

Spel på golf innebär att inse att allt kan hända, och att det finns en hel del chanser att satsa. Med mer än tio internationella turneringar att satsa på, det finns golf action året runt. Se bara till att ha en god grund av kunskap som byggts upp innan du placerar din insats!

Rekommenderade länkar

Populära sidor

Externa länkar