Skottland
Spela golf i golfens hemland Skottland. Världens bästa banor, som Dalmahoy och Glasgow Gailes
Spanien
För dig som vill spela golf i soliga Spanien.
Baskien
Baskiska golfbanor och turistresemål som lämpar sig för golfresenärer.
Andalusien
För dig som planerar en golfresa till Andalusien eller Costa del Sol.
Kanarieöarna
Var du kan spela golf på de olika Kanarieöarna, Lanzarote, Teneriffa och så vidare.
Tjeckien
En ny fantastisk golfdestination: Tjeckien och dess fantastiska golfbanor.
Azorerna
Varför inte välja ett lite mer ovanligt resmål för din golfresa, som Azorerna?

Ska man resa på en golfresa på egen hand eller ska man ta hjälp av golfresearrangörer?

Var och en väljer naturligtvis vad man tycker är bäst: att anordna en golfresa på egen hand eller att ta hjälp av olika golfresearrangörer.

Dock ska man veta att organiserade resor har flera fördelar: dels behöver du inte göra lika mycket research och kontrollera olika saker själv om du har ett proffs till hjälp, de tänker nämligen på allt och ser till att du inte glömmer något. Detta gäller även små detaljer som det kan vara svårt att hålla koll på själv.

Tar du hjälp av golfresearrangörer kan du också få din resa skräddarsydd precis som du vill ha den, detta är naturligtvis extra viktigt om du har någon sorts speciella behov eller önskemål för din resa. En erfaren golfresearrangör känner nämligen till hotell eller banor som är anpassade efter specialbehov, och denna information kan vara svår att hitta själv.

Om du dock bokar en golfresa på egen hand kan du dock normalt komma billigare undan, du kan göra riktiga klipp när det gäller flyg om du flyger till en destination dit lågprisbolag flyger och så vidare. Du kan också välja fritt mellan hela världens golfbanor och slipper välja endast mellan dem som resebyråerna ordnar resor till.

Den största fördelen med att anlita en resebyrå som specialiserar sig på just golfresor är dock att du har någon som hjälper dig om något skulle strula under resans gång. Åker man på en kortare resa har man framför allt inte tid med att befatta sig med massa småproblem, utan man vill ju faktiskt slappna av och bara spela. Anlitar du en bra arrangör får du hjälp om du skulle stöta på sådana trubbel, vilket inte är att förakta.

Rekommenderade länkar

Populära sidor

Externa länkar