Skottland
Spela golf i golfens hemland Skottland. Världens bästa banor, som Dalmahoy och Glasgow Gailes
Spanien
För dig som vill spela golf i soliga Spanien.
Baskien
Baskiska golfbanor och turistresemål som lämpar sig för golfresenärer.
Andalusien
För dig som planerar en golfresa till Andalusien eller Costa del Sol.
Kanarieöarna
Var du kan spela golf på de olika Kanarieöarna, Lanzarote, Teneriffa och så vidare.
Tjeckien
En ny fantastisk golfdestination: Tjeckien och dess fantastiska golfbanor.
Azorerna
Varför inte välja ett lite mer ovanligt resmål för din golfresa, som Azorerna?

Våra bästa golfresetips

För att lyckas med din golfresa finns det några saker du bör tänka på. Detta för att du ska stöta på så få problem eller oväntade saker som möjligt. Därför kommer här några tips för golfresan.

Tänk på

 • Att boka i tid.
  Dels kan du spara en del pengar om du är tidigt ute med din bokning, och dels så undviker du att allt är fullbokat när du vill iväg.
 • Vädret.
  Hur kommer vädret att vara när du ska åka på den destination du valt? Det är av yttersta vikt att anpassa sig till vädret och inte välja t.ex. en destination med stor risk för regn bara för att du själv råkar ha semester vid en viss tidpunkt. Då är det bättre att välja en annan destination istället för att undvika att hela semestern regnar bort.
 • Vem du åker med.
  Tar du med dig familjen? I så fall bör du se till att det finns något även för dem att göra, om de inte också spelar golf så klart. Finns det något för barn? Är hotellet barnvänligt? Kan man ta sig till andra närliggande orter och så vidare?
 • Utöver detta är ett bra golfresetips att faktiskt försöka förverkliga en dröm om du alltid velat spela på en viss bana. Har du alltid velat åka till t.ex. Skottland, spara då pengar tills du kan göra det, istället för att åka till billigare banor gång på gång. Ett bra tips för golfresan är också att många av de populära golfdestinationerna också har banor i olika prisklasser, du behöver ju kanske inte alltid spela på den dyraste banan, utan kanske fungerar även en av de billigare banorna på samma destination lika bra?

  Utöver detta är golfresetips mycket beroende av destinationen, läs därför om de olika destinationerna vi listat runt om i Europa för att få mer specifika tips för golfresan till just den destination du valt!

  Rekommenderade länkar

  Populära sidor

  Externa länkar